Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Vila-real celebra el Dia Internacional de la Salut de les Dones amb una jornada al balneari de Marina d'Or

dimecres, 1 de maig de 2019

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Igualtat, ha organitzat una jornada al balneari de Marina d'Or per a celebrar el Dia Internacional de la Salut de les Dones. Sota el lema "Per una vida saludable, lliure de violències", la sessió tindrà lloc el pròxim 28 de maig i constarà d'una estada al balneari, el trasllat amb autobús i una xarrada titulada "La importància de la cura per a combatre la violència", per un preu de 15 euros. Els qui desitgen menjar en el bufet lliure, hauran d'abonar-ho; s'admeten com a màxim 100 persones. 

La regidora de l'àrea, Rosario Royo, anima totes les persones interessades a inscriure's mitjançant una instància, que hauran de presentar al Registre de l'Ajuntament o a través de la seu electrònica, entre el 6 i el 14 de maig. "Des de l'àrea d'Igualtat donem suport a l'acció per la salut de totes les dones de Vila-real i de la societat en el seu conjunt, amb iniciatives que desenvolupen el coneixement i els drets fonamentals de les persones a tenir una vida digna i de desenvolupament ple, a través d'aquesta estada que els ajuda a estar més saludables, amb exercicis en la piscina i circuit termal". 

Així mateix, Royo justifica la celebració d'aquest dia, ja que fa 20 anys que es va aprovar a proposta de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius (RMMDR). "En la seua reunió de Costa Rica, el 1987, es va veure la necessitat de reivindicar qüestions importants que afecten la dona i a partir d'ací es van celebrar altres trobades mundials que van donar lloc a la commemoració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de la Dona amb el propòsit de reafirmar el dret a la salut com un dret humà de les dones al qual han d'accedir sense restriccions o exclusions de cap mena i a través de tot el seu cicle de vida", explica. 

Aquesta eixida al balneari se suma a altres quatre sessions similars programades des de les àrees de Proximitat i Sanitat, a través de la campanya Cuida't en salut. Seran els dies 4 i 5 de maig i el 2 i el 9 de juny. Les jornades donen l'oportunitat de gaudir d'un dia a les instal·lacions de Marina d'Or. L'excursió inclou el balneari, el dinar i una xarrada amb consells nutricionals per tan sols 15 euros. Les persones interessades han d'emplenar una instància, que trobaran en el web municipal o en l'oficina d'Atenció i Tràmits, situada a la planta baixa de l'Ajuntament.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Dia de la Salut de les Dones 2019
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es