Inici

El Concurs Fotogràfic Sarthou Carreres celebra 39 edicions amb la recepció de més de 100 col·leccions de tot l'Estat

tornar Imprimir

dijous, 2 de maig de 2019

Sala de premsa, Cultura

Presentació del Concurs de Fotografia Sarthou Carreres

El Concurs Fotogràfic Sarthou Carreres celebra 39 edicions amb la recepció de més de 100 col·leccions de tot l'Estat

El Concurs Fotogràfic Sarthou Carreres celebra enguany la seua 39a edició amb la recepció de més d'un centenar de treballs arribats des de tot els racons de l'Estat. El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i el president de l'Agrupació Fotogràfica Sarthou Carreres, Tony Tirado, han presentat aquesta convocatòria anual "molt arrelada a la ciutat i de prestigi en tot el territori nacional, que a més de posar en el mapa la nostra ciutat, porta el nom d'un dels nostres veïns més il·lustres, que va ser un dels pioners a impulsar la fotografia documental", explica Pérez. 

Per la seua banda, Tony Tirado assegura que aquest concurs de fotografia "compta amb un gran prestigi i per això cada any portem un jurat de nivell". En aquest sentit, destaca la gran trajectòria dels tres membres que enguany decidiran quines són les obres guanyadores, com són la docent de fotografia establida a Granada i experta en cinema Carmen Rivero; el fotògraf de Benassal Jesús Monterde i el fotògraf emergent de Vinaròs José Conceptes. "Tots compten amb una trajectòria espectacular, per això animem qualsevol afeccionat a la fotografia que ho desitge a acompanyar-nos dissabte, a partir de les 16.00 hores, a la Casa dels Mundina, a conéixer com emet el seu veredicte el Jurat, que haurà d'analitzar un centenar de treballs compostos per quatre fotografies amb temàtica i continuïtat, la qual cosa fa tot un repte prendre una decisió", apunta Tirado.

Així mateix, l'agrupació, amb 56 anys de trajectòria, també ofereix aquest divendres, 3 de maig, una presentació del Jurat del XXXIX Concurs Nacional Sarthou Carreres, que tindrà lloc a les 9.00 hores a la Casa dels Mundina.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es