Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Rosa Pons i Mercè Climent guanyen els Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu

tornar Imprimir

dissabte, 4 de maig de 2019

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Premis Maig-Memorial Pasqual Batalla_3

Rosa Pons i Mercè Climent guanyen els Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu

Les escriptores Rosa Pons i Mercè Climent han estat les guardonades dels Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu, concedits per la Regidoria de Normalització Lingüística. Els premis, amb 22 edicions, els han convocat per primera vegada de manera conjunta l'Associació Cultural El Guitarró i l'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística, gràcies a un acord de cessió de la convocatòria. En l'edició d'enguany integraven el Jurat: Santi Cortells, Elena Chiva, Carme Martí, Pasqual Broch i Vicent Usó.

El primer premi, dotat amb 600 euros, ha recaigut en el relat L'angoixa de no saber, de l'escriptora catalana Rosa Pons, qui ja el 2016 va ser premiada amb aquest guardó, entre d'altres reconeixements. Per la seua banda, La llegenda dels dos amants, de Mercè Climent, ha obtingut el segon premi, dotat amb 300 euros. Climent, nascuda a Alcoi, és autora de diverses novel·les i relats, a més de poemaris. 

L'acte de lliurament dels guardons ha comptat amb la participació de l'AC El Guitarró i de l'escriptor Vicent Usó, a més del regidor de Normalització Lingüística, Santi Cortells. El cantautor castellonenc Artur Àlvarez, acompanyat del teclista Carlos Àlvarez, han amenitzat l'acte amb l'espectacle Artur Àlvarez canta els nostres poetes.

Galeria multimèdia

Imatges

Premis Maig-Memorial Pasqual Batalla Premis Maig-Memorial Pasqual Batalla_2 Premis Maig-Memorial Pasqual Batalla_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es