Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

El Mercat Central se suma a les festes en honor a sant Pasqual i obrirà el programa amb un esmorzar popular solidari

tornar Imprimir

dilluns, 6 de maig de 2019

Festes, Sala de premsa, Economia

El Mercat Central se suma a les festes en honor a sant Pasqual i obrirà el programa amb un esmorzar popular solidari

El Mercat Central de Vila-real se sumarà als festejos en honor a sant Pasqual i s'ha proposat obrir la programació amb un esmorzar popular solidari que s'oferirà a la plaça de Colom al llarg de la tot el matí del dia 10. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, explica que aquells que s'acosten fins al Mercat Central entre les 10.00 i les 14.00 hores, podran iniciar les festes amb la degustació d'un esmorzar popular elaborat amb productes frescos del recinte comercial.

"Pel mòdic preu de sis euros -una part dels quals es destinaran a l'ONG Aspanion- s'oferirà un entrepà i una consumició, que es podran recollir al Mercat Central, on s'elaboraran en directe a la cuina mòbil que s'utilitza per als show cooking", indica. Els tiquets es podran adquirir en els locals col·laboradors, que seran Ca Esteve, Asador El Gaucho, Gastro Música Au Cacau i Gastro Café Alex i Eze. Així mateix, de 12.00 a 14.00 hores, el grup Calavera Jones oferirà una actuació a la plaça de Colom, ja inclosa dins del programa de festes. "Serà tan fàcil com entrar al Mercat, recollir l'esmorzar i degustar-lo a la plaça de Colom amb la música en directe d'aquest grup, ja que s'instal·laran taules i cadires", assegura Ochando, qui destaca que és la primera vegada que s'organitza una iniciativa d'aquestes característiques a la ciutat. 

"És una prova per a veure com funciona i si té èxit es podria repetir també en els festejos de setembre", apunta. "Amb aquesta activitat no solament col·laborem amb els locals hostalers de la zona, sinó que dinamitzem el Mercat Central com a motor d'economia local que es troba en ple cor de la ciutat", conclou, al mateix temps que anima tots els veïns a obrir les festes agafant forces amb aquest esmorzar solidari.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es