Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

La fira d'atraccions obri l'edició més solidària i suma una jornada especial per als xiquets amb autisme

tornar Imprimir

divendres, 10 de maig de 2019

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa, Economia

Inauguració de la fira d'atraccions SP2019

La fira d'atraccions obri l'edició més solidària i suma una jornada especial per als xiquets amb autisme

El regidor d'Economia, Xavier Ochando, acompanyat de la reina i les dames de les festes, han inaugurat la fira d'atraccions, instal·lada al costat del jardí de Jaume I i organitzada per l'Associació d'Atraccions de Fira de Vila-real (Afevil) i la Junta de Festes. 

La fira d'atraccions tornarà a tenir enguany un important component solidari, ja que s'han tornat a repartir 2.000 tiquets invitació per a la fira entre les associacions, fundacions i entitats que col·laboren amb Serveis Socials perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense pujar a les atraccions, independentment de la seua situació personal, familiar o econòmica. A més, enguany, com a novetat i en col·laboració amb el projecte XiCaEs de la Fundació Caixa Rural, s'obrirà el dijous de 16.00 a 18.00 hores sense música ni altres estímuls audiovisuals perquè els joves amb el trastorn de l'espectre autista (TEA) que formen part dels projectes de la fundació -i qualsevol que es vulga apropar- puguen gaudir de la fira d'una forma més inclusiva. "Des de la Regidoria d'Economia volem agrair especialment la sensibilitat d'Afevil i del seu president, Enrique Villanueva, que no només mantenen viva una tradició indispensable de la Fira i Festes de Sant Pasqual sinó que, a més, l'adapten als nous temps i la fan el més inclusiva possible", assenyala Ochando. 

La inauguració de la fira ha servit també per a fer un xicotet homenatge amb diplomes commemoratius a dos firaires que es jubilen. Afevil, d'altra banda, ha lliurat un diploma a Ochando per la col·laboració dels darrers anys en la promoció d'una tradició de les festes com és la fira d'atraccions.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de la fira d'atraccions SP2019_3 Inauguració de la fira d'atraccions SP2019_1 Inauguració de la fira d'atraccions SP2019_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es