Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

La fira d'atraccions obri l'edició més solidària i suma una jornada especial per als xiquets amb autisme

divendres, 10 de maig de 2019

Inauguració de la fira d'atraccions SP2019

El regidor d'Economia, Xavier Ochando, acompanyat de la reina i les dames de les festes, han inaugurat la fira d'atraccions, instal·lada al costat del jardí de Jaume I i organitzada per l'Associació d'Atraccions de Fira de Vila-real (Afevil) i la Junta de Festes. 

La fira d'atraccions tornarà a tenir enguany un important component solidari, ja que s'han tornat a repartir 2.000 tiquets invitació per a la fira entre les associacions, fundacions i entitats que col·laboren amb Serveis Socials perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense pujar a les atraccions, independentment de la seua situació personal, familiar o econòmica. A més, enguany, com a novetat i en col·laboració amb el projecte XiCaEs de la Fundació Caixa Rural, s'obrirà el dijous de 16.00 a 18.00 hores sense música ni altres estímuls audiovisuals perquè els joves amb el trastorn de l'espectre autista (TEA) que formen part dels projectes de la fundació -i qualsevol que es vulga apropar- puguen gaudir de la fira d'una forma més inclusiva. "Des de la Regidoria d'Economia volem agrair especialment la sensibilitat d'Afevil i del seu president, Enrique Villanueva, que no només mantenen viva una tradició indispensable de la Fira i Festes de Sant Pasqual sinó que, a més, l'adapten als nous temps i la fan el més inclusiva possible", assenyala Ochando. 

La inauguració de la fira ha servit també per a fer un xicotet homenatge amb diplomes commemoratius a dos firaires que es jubilen. Afevil, d'altra banda, ha lliurat un diploma a Ochando per la col·laboració dels darrers anys en la promoció d'una tradició de les festes com és la fira d'atraccions.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració de la fira d'atraccions SP2019_3 Inauguració de la fira d'atraccions SP2019_1 Inauguració de la fira d'atraccions SP2019_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es