Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec d'Estiu i Campus Natura obrin la preinscripció

dimecres, 22 de maig de 2019

La preinscripció al 31é Aplec d'Estiu i el Campus Natura ja està en marxa. Les persones interessades poden registrar les seues sol·licituds presencialment a l'Ajuntament o de manera telemàtica a través de la seu electrònica, fins al 26 de maig. 

Aquesta edició comptarà amb cinc torns, del 25 de juny al 30 d'agost i es desenvoluparà als col·legis Botànic Calduch i Carles Sarthou, mentre el Campus Natura tindrà lloc al Centre Social de la Fundació Caixa Rural. 

Després de realitzar la preinscripció -en la qual, en cas de tenir bonificació, haurà d'aportar-se la documentació acreditativa- el 3 de juny es publicarà la llista amb els números de preinscripció tant en el tauler d'anuncis com en la seu electrònica.
Un dia després serà el sorteig públic de l'ordre d'inscripcions i la publicació de la llista amb els torns d'inscripció i del 7 al 14 de juny tindrà lloc el període de liquidació i pagament del rebut d'inscripció. Posteriorment, el 17 de juny es publicaran les vacants per torn i col·legi i del 18 al 20 es podran formalitzar noves preinscripcions i repeticions, de manera presencial a Serveis Socials.

Una vegada assignada la plaça és necessari l'abonament de la quota en un termini màxim de tres dies per a la confirmació de la inscripció i que els inscrits poden optar a reduccions en la tarifa de fins al 50% en cas de família nombrosa o discapacitat a partir del 33%. L'activitat serà gratuïta per a les famílies que no superen els 6.454,03 euros de l'IPREM anual, per a dones víctimes de violència de gènere en programes de GAVIM o de Serveis Socials i per a persones incloses en programes d'ajuda, rehabilitació o reinserció social, a proposta dels Serveis Socials.

El primer torn serà del 25 de juny al 5 de juliol; el segon del 8 al 19 de juliol; el tercer del 22 de juliol al 2 d'agost; el quart del 5 al 16 d'agost i el cinqué del 19 al 30 d'agost, amb horaris de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores. L'entrada serà a les 9.00 i l'eixida a les 13.00 hores, tot i que aquells usuaris que contracten el servei de desdejuni podran entrar a les 8.00 i els que es queden al menjador tindran des de les 13.30 fins a les 15.00 hores. Les activitats, entre les quals destaquen els tallers creatius, jocs esportius, festes, gimcanes, jocs de taula, dinàmiques i eixides, es dirigeixen a xiquets i xiquetes de tres anys fins als 16, mentre que el Campus Natura és per a xiquets amb diversitat funcional, tots ells escolaritzats a Vila-real.

El programa es desenvoluparà al mateix temps als col·legis Botànic Calduch i Carles Sarthou en els tres primers torns. El quart i cinqué torn serà a Botànic Calduch. En total s'ofereixen 890 places. Més informació en el web http://aplecdetempslliure.vila-real.es i en la seu de Serveis Socials o en el telèfon 964 547 130.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es