Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

El Ple modifica normes urbanístiques per a facilitar el desenvolupament de la zona del Madrigal que està fora del PAI

dimarts, 28 de maig de 2019

Ple ordinari de 28 de maig de 2019

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha celebrat hui l'últim Ple ordinari de la legislatura, centrat en qüestions de gestió urbanística. En concret, s'ha aprovat una programa d'actuació promogut per un particular en el camí Ermita i la modificació de normes urbanístiques necessària per a facilitar el desenvolupament de part de la zona del Madrigal que no està inclosa en el PAI. 

"Aquesta zona presenta disfuncions i suposa restriccions a projectes de desenvolupament futur; les modificacions que aprovem hui permetran resoldre la problemàtica actual i fer més dinàmica l'oferta i la demanda en eixa zona de masets", explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. Amb aquest objectiu, es redueixen les mesures mínimes de façana en les parcel·les d'aquesta zona, que passen de 15 a 10 metres d'ample i de 20 a 15 metres quant a llargària, tot mantenint la parcel·la mínima en els 700 metres actuals. També es modifiquen qüestions d'actuacions conjuntes, per tal de permetre la construcció de cases proporcional a la superfície i al ritme que marquen els propietaris, a més de passar els vials interiors d'aquestes actuacions conjuntes de públics a privats.

L'alcalde, José Benlloch, ha felicitat als tècnics pel treball realitzat, que ha sigut, assenyala, "molt complicat". "Aquesta modificació, elaborada per l'Oficina de Reindustrialització i de Madrigal, és una pinzellada de l'aposta per desenvolupar el Madrigal d'aquest equip de govern; hi haurà més novetats, per tal d'avançar en el desenvolupament d'aquesta zona, fora del programa actual, que pot oferir moltes oportunitats de creixement per a la ciutat", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es