Inici

Vila-real en Dansa torna en la vuitena edició de la mà dels millors artistes i creadors

divendres, 24 de maig de 2019

Vila-real en dansa 2019

Vila-real acollirà un any més el Festival de Dansa Breu Vila-real en Dansa, que viurà la vuitena edició del 7 al 9 de juny, tot consolidant-se un any més com a referent de la dansa contemporània en format breu i a l'abast de tots. De la mà de l'Ajuntament de Vila-real i la seua directora artística, Pepa Cases, el festival mostra els diferents estils de la dansa contemporània, amb espectacles, formació i trobades professionals, amb entrada lliure.

La programació inclou workshops dirigits especialment als alumnes de l'Escola Municipal de Dansa (EMD) i també altres oberts al públic en general. A més, hi haurà activitats dirigides exclusivament als més joves, amb una nova edició de Dansa als instituts.

Una variada programació amb companyies de tota Espanya i internacionals es donaran cita en una trobada que ofereix als creadors la possibilitat de col·laborar amb coproduccions i residències artístiques, de manera que s'afavoreix l'establiment d'una xarxa de professionals i es dona visibilitat a la dansa contemporània entre el públic, tant infantil com adult. Amb aquest objectiu, l'art contemporani en forma d'expressió corporal s'apoderarà de diferents espais del municipi amb Dansa al carrer a la plaça de la Vila, Jornades de dansa breu a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, o també les vetlades de dansa, reflexió, diversió i convivència a la Casa dels Mundina amb Nit de tertúlia, Nit dance o Jam dansa.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es