Inici

La Fundació Globalis s'adhereix a la xarxa Pi+D+i

tornar Imprimir

divendres, 7 de juny de 2019

Sala de premsa, Innovació

La Fundació Globalis s'adhereix a la xarxa Pi+D+i

La Fundació Globalis s'incorpora a la xarxa Pi+D+i per a promocionar i impulsar la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles en col·laboració amb altres entitats adherides. D'aquesta manera, Globalis es presta a ajudar empreses i emprenedors proporcionant informació i assessorament sobre les línies de suport més convenients, en funció de les característiques dels seus projectes, cobrint tots els àmbits administratius i de la innovació.

La xarxa està coordinada pel CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, que posa a la seua disposició els mitjans i recursos per a aconseguir la missió de la xarxa. Per la seua part, les entitats col·laboradores atenen -amb els seus mitjans- les sol·licituds d'informació i assessorament sobre finançament públic de la I+D+i i celebren esdeveniments en el seu àmbit geogràfic d'actuació per a difondre els instruments i programes de finançament públic de la I+D+i i facilitar la cooperació tecnològica empresarial.

D'aquesta manera, les empreses que formen part de la xarxa juntament amb el CDTI conformen una xarxa de punts d'informació i col·laboren per a aconseguir un objectiu, l'impuls de la tecnologia i la innovació dins del territori empresarial a Espanya.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es