Inici -> Àrees -> Educació -> Escola Oficial d'Idiomes

L'EOI de la Plana Baixa obri el procés d'admissió i matrícula per al curs 2019-2020

dimarts, 11 de juny de 2019

Una classe de l'EOI de la Plana Baixa_1

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la Plana Baixa, situada a Vila-real, i la resta d'EOI de la Generalitat Valenciana han iniciat el primer període d'admissió i matrícula per al curs 2019-2020, per a l'alumnat actual i per a l'alumnat de nou ingrés. La novetat d'enguany és que tot el procediment es farà per via telemàtica i l'alumnat que actualment cursa estudis en una EOI també haurà de participar en el procés d'admissió i matrícula, tot i que es respectaran les preferències de l'alumnat actual sobre les de l'alumnat de nou ingrés, d'acord amb les instruccions de la Conselleria d'Educació.

L'EOI Plana Baixa ha habilitat un enllaç directe al procediment d'admissió i matrícula des de la seua pàgina web. L'adjudicació de vacants serà centralitzada, cada alumne/a farà una única sol·licitud en què podrà triar més d'una EOI o secció i un màxim de tres idiomes, amb diferents possibilitats horàries. Posteriorment, el dia 15 de juliol, l'alumnat admés rebrà una notificació de l'assistent telemàtic perquè procedisca a matricular-se fins al dia 10 de setembre, d'acord amb les seues preferències i les vacants existents en els centres, idiomes i horaris sol·licitats.

En el mes de setembre s'habilitarà un segon període per al procediment telemàtic d'admissió i matrícula centralitzat, del 16 al 19 de setembre, per a l'alumnat que estiga pendent de les proves de certificació de setembre i per a aquelles persones que no hagen participat, o no hagen estat admeses, en el període d'admissió de juny. Finalment, a partir del dia 1 d'octubre les EOI oferiran totes les vacants disponibles, per a la matrícula de les persones que ho desitgen, en les secretaries dels centres de forma presencial i sense cap tipus de preinscripció, fins que s'exhaurisquen les places.

L'EOI Plana Baixa, amb seu a Vila-real, compta amb sis seccions: Borriana, la Vall d'Uixó, Onda, Nules, Sogorb i l'Alcora. Actualment ofereix cinc idiomes (anglés, francés, valencià, italià i alemany), es va crear el setembre de 2018 i enguany espera superar els 2.000 alumnes.

Galeria multimèdia

Imatges

Una classe de l'EOI de la Plana Baixa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es