Inici

Benlloch dissenya un nou govern municipal per a guanyar en agilitat i eficÓcia i consolidar el model de ciutat

tornar Imprimir

dimecres, 19 de juny de 2019

Sala de premsa, Ajuntament

Benlloch anuncia el nou govern municipal

Benlloch dissenya un nou govern municipal per a guanyar en agilitat i eficÓcia i consolidar el model de ciutat

El govern municipal de Vila-real descansarÓ sobre quatre grans Órees de coordinaciˇ i 17 regidories, reduint significativament el nombre de delegacions respecte a la passada legislatura per a guanyar en agilitat i eficÓcia. L'alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch, ha desgranat hui la composiciˇ del nou executiu local, del qual formaran part, a mÚs del primer edil, 12 regidors socialistes i l'edil d'Unides Podem. Aquesta estructura, defensa Benlloch, estÓ enfocada a agilitar i millorar la gestiˇ, a mÚs de consolidar el projecte estratŔgic de ciutat, basat en les marques de ciutat. 

L'alcalde assumirÓ directament les competŔncies en matŔria d'Hisenda i en Innovaciˇ, tenint en compte tant el carÓcter "transversal" que se li vol imprimir a aquesta ˙ltima Órea com la rellevÓncia del Departament d'Hisenda per a fer front "a l'herŔncia rebuda i la defensa de la ciutat en qŘestions com el cas Piaf, equilibrar el pressupost i millorar els protocols i els pagaments". En la resta de delegacions, Benlloch ha apostat per un plantejament "conservador", en el sentit de mantindre bona part de les competŔncies en els regidors i regidores que les exercien fins ara. "A excepciˇ dels edils nous, existeixen arguments importants per a mantindre la distribuciˇ de delegacions com en l'anterior legislatura: d'una banda, el fet que tenim el pressupost en vigor en plena execuciˇ i molts dels projectes en marxa han sigut impulsats pels regidors de les corresponents Órees; per˛, a mÚs, aquest acompliment de competŔncies ha rebut l'aval del 47% de l'electorat de Vila-real que, si el sumem al suport a Unides Podem, suposa un suport de mÚs de 50% al futur govern municipal", valora l'alcalde.
Sota aquestes premisses, el govern municipal per al mandat 2019-2023 queda configurat de la segŘent manera.

Les 17 delegacions de govern s'emmarcaran en dues grans Órees de coordinaciˇ: Órea de govern ciutat, coordinada per Silvia Gˇmez, i Órea de govern poble, que dirigirÓ Jes˙s Madrigal, amb l'objectiu de mantindre i reforšar "la dicotomia poble gran-ciutat xicoteta que caracteritza Vila-real i que s'ha constitu´t com una de les nostres principals fortaleses", defensa Benlloch. A mÚs, es mantenen les Órees de coordinaciˇ d'Oportunitats (Emilio M. Obiol) i Persones (Francisco Valverde) que englobaran les diferents comissions informatives en les quals s'estructura el consistori, a les quals s'afegirÓ una nova comissiˇ per a donar cabuda a totes les mocions polÝtiques que suposen instar a altres administracions.

Descàrrega dĺarxius

Descargar archivo

Composiciˇ del govern municipal
Tipus d'arxiu: PDF | ValenciÓ

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es