Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Convocat el I Premi al millor projecte de fi de grau de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI

dilluns, 24 de juny de 2019

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I ha publicat la convocatòria del I Premi al millor projecte fi de grau en l'àmbit de la mediació policial, amb un import de 400 euros. L'objectiu d'aquesta distinció és fomentar l'interés i aprofundir en la realitat de la mediació policial entre els estudiants de grau. D'aquesta manera, es preveu atraure el talent cap a les activitats i projectes que potencien l'estudi dels mètodes alternatius de resolució de conflictes i, més concretament, de la mediació policial.

Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys que haja defés el treball de final de grau en la Jaume I durant els anys 2017, 2018 i 2019, en àrees d'investigació relacionades amb la mediació policial. La documentació per a poder optar al premi s'ha d'enviar en format PDF abans del 31 d'octubre de 2019, a través de la seu electrònica de la universitat (https://www.uji.es/seu).

La Comissió de Valoració per a escollir el millor treball de fi de grau estarà constituïda per Andrea Planchadell Gargallo, Helena Pérez Beltrán i Rosa Ana Gallardo Campos, directora, tècnica d'investigació superior i subdirectora, respectivament, de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real; i Silvia Barona Vilar, catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València. Aquest Jurat valorarà la rellevància científica del treball; la coherència i la relació amb l'àmbit científic i acadèmic; i el grau d'innovació i originalitat dels treballs presentats.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es