Inici -> Turisme -> Viu la ciutat -> Vila-real al dia -> Notícies

L'Arenal Sound torna a Vila-real aquest estiu amb la quarta edició de les jornades esportives i música amb segell local

tornar Imprimir

dimarts, 9 de juliol de 2019

Sala de premsa, Turisme, Esports

Reunió de l'Arenal Sound 2019

L'Arenal Sound torna a Vila-real aquest estiu amb la quarta edició de les jornades esportives i música amb segell local

Un dels festivals musicals de major envergadura de l'estiu, l'Arenal Sound, tornarà a Vila-real els pròxims 30 i 31 de juliol, per a conjugar la millor música del moment amb la pràctica de l'esport. El regidor de Turisme, Diego A. Vila, coordinador de les activitats de l'Arenal Sound a la ciutat, i el director del certamen, Toño Sánchez, han mantingut una reunió de treball per a perfilar els detalls de la tercera col·laboració de Vila-real amb el festival de l'estiu. En la reunió han participat també la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez; el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo; el comissari de la Policia Local de Vila-real, Domingo Adán, i el cap del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella.

Les activitats començaran el dimarts 30 de juliol, amb les actuacions musicals gratuïtes a la plaça del Llaurador, per part de tres grups locals i un cap de cartell que encara estan per confirmar. Les activitats esportives prendran el relleu dimecres, al pavelló poliesportiu Bancaixa, amb competicions d'handbol 7, futbol sala 5 i bàsquet 5. Les bases i inscripcions estan ja disponibles en el web del festival.

"L'Arenal Sound Cup s'ha consolidat com una oferta esportiva complementària del festival musical, que també tindrà, un any més, parada a la ciutat. Una convocatòria que conjuga dos de les marques de Vila-real com a Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments i com a Ciutat de la Salut i de l'Esport", valora Vila.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es