Inici

Les penyes de Vila-real reciclen 6.123 envasos de vidre amb la campanya #LaPeñaRecicla d'Ecovidrio

tornar Imprimir

dijous, 11 de juliol de 2019

Sala de premsa, Medi Ambient

Lliurament del premi de La Penya Recicla a La Merla_2

Les penyes de Vila-real reciclen 6.123 envasos de vidre amb la campanya #LaPeñaRecicla d'Ecovidrio

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, ha fet lliurament del premi del concurs La Penya Recicla posat en marxa durant les festes patronals de maig, gràcies al qual s'han aconseguit reciclar 1.607 quilos de residus d'envasos de vidre, l'equivalent a 6.123 envasos. 

La iniciativa, que es va desenvolupar durant les festes patronals de Sant Pasqual els dies 11, 14 i 18 de maig, va reptar totes les penyes del municipi a participar en el concurs i competir entre elles per a reciclar el major nombre de quilos de vidre en la bàscula gegant instal·lada durant els dies de durada del concurs. La penya guanyadora és La Merla, que va ser la que més vidre va portar a la bàscula gegant. El premi consisteix en un lot complet de productes de la terra envasats en vidre.

Segons les últimes dades disponibles corresponents a 2018, els ciutadans de Vila-real van reciclar un total de 445.379 quilograms d'envasos de vidre. Això suposa que cada ciutadà va reciclar una mitjana de 8,8 quilograms de vidre. Respecte a la taxa de contenerització, Vila-real se situa en una mitjana de 298 habitants per contenidor i compta en l'actualitat amb 170 iglús per als residus d'envasos de vidre.

Els responsables d'Ecovidrio i el regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, han entregat el premi a la penya guanyadora.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament del premi de La Penya Recicla a La Merla Lliurament del premi de La Penya Recicla a La Merla_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es