Inici

Un total de 30 alumnes finalitzen els mòduls d'Especialització Professional d'Aula Mentor

dijous, 18 de juliol de 2019

Cloenda dels mòduls d'especialització Aula Mentor

L'innovador programa de Mòduls d'Especialització Professional Aula Mentor impulsat per l'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real ha finalitzat la seua segona edició amb el lliurament de diplomes. Aquesta iniciativa ha sigut fruit de la col·laboració amb el Ministeri d'Educació a través de la plataforma Aula Mentor, que ofereix en l'àmbit estatal més de 170 cursos en líniaen diferents àrees formatives.

El projecte suposa una innovació a escala nacional pel fet que Vila-real és l'únic municipi que ha combinat en dos mòduls diferents la realització de cursos Aula Mentor amb el suport de sessions presencials amb un professor i amb pràctiques en empresa. Les matèries en les quals se centren aquestes formacions són, d'una banda, el Disseny i la Impressió Digital i, d'altra banda, el Comerç Digital i el Community Management.

"Amb això es pretén millorar l'ocupabilitat dels alumnes i afavorir la inserció laboral, aprofitant les potencialitats i els recursos que ofereix aquest sistema pioner", ha remarcat el president de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, que ha participat en el lliurament de diplomes als alumnes.

"Un total de 30 alumnes, el 83% dels inscrits inicialment, han finalitzat els mòduls d'especialització amb èxit, però el millor de l'experiència és que algunes empreses on han realitzat les pràctiques han mostrat interés per ells", puntualitzava la regidora de la Universitat Popular, Rosario Royo, que també ha estat present en l'acte de clausura de la segona edició dels mòduls d'especialització.

El pròxim mes d'octubre, començarà la tercera edició d'aquest projecte que compta també amb el suport del Consell Escolar Valencià, que ofereix la possibilitat d'especialitzar-se en matèries lligades a sectors en expansió, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels qui realitzen aquesta formació. Se subvencionarà un 10% de la matrícula a persones desocupades, i la inscripció, juntament amb tota la informació, està disponible en www.efectevr.com.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es