Inici

Beteta aborda les necessitats de centres i famílies en una primera reunió de contacte amb la Coordinadora de les AMPA de Vila-real

diumenge, 21 de juliol de 2019

Beteta es reuneix amb la Coordinadora d'AMPA

La nova regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vila-real, Aida Beteta, ha mantingut una primera reunió informal amb la Coordinadora de les AMPA de la ciutat per tal de conéixer de primera mà les necessitats, suggeriments i problemes dels centres docents de la ciutat. L'entitat agrupa 19 associacions de mares i pares d'alumnes de l'escola pública i concertada de la localitat -15 col·legis d'educació infantil i primària i 4 instituts de secundària-, que representen prop de 6.000 famílies de Vila-real.

La situació dels projectes de millora de centres inclosos en el Pla Edificant de la Conselleria d'Educació, la construcció del nou aulari d'infantil al Carles Sarthou, o la situació del personal de consergeria en alguns dels centres van ser alguns dels temes abordats en aquesta primera presa de contacte de la nova regidora. Altres qüestions plantejades per les AMPA en la reunió són l'estat de l'arbrat dels patis escolars, en particular després de les incidències climatològiques del curs passat, que van obligar a eliminar alguns exemplars, així com la possibilitat d'impulsar programes que permeten la utilització de les instal·lacions dels centres fora de l'horari escolar. La recuperació de la Jornada de convivència d'escoles i famílies, que tancava el curs escolar a l'ermita, i la dotació de mobiliari municipal per a les diferents activitats de les AMPA són altres assumptes traslladats a la coordinadora, que preveu dotar-se d'estatuts per a formalitzar l'entitat, després de 10 anys de funcionament.

"Hem pres bona nota de les qüestions plantejades per les AMPA i estem treballant ja per a donar resposta a moltes d'aquestes, com la millora de zones verdes en algun centre o també estudiar la possibilitat d'implantar programes pilot de patis oberts", assenyala Beteta. La regidora valora la implicació de la Coordinadora en la millora de l'educació a la ciutat. "Són la veu de les famílies i la seua aportació és fonamental per a seguir fent de Vila-real la Ciutat Educadora que som", conclou. 

Galeria multimèdia

Imatges

Beteta es reuneix amb la Coordinadora d'AMPA_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es