Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Triatló Sprint SME continua creixent en la cinquena edició amb més de 250 inscrits en la prova esportiva emblema de l'estiu

dilluns, 22 de juliol de 2019

Presentació del 5é Triatló Sprint SME_1

El Triatló Sprint SME Vila-real celebra diumenge que ve la seua cinquena edició, consolidat com una de les proves emblema del Servei Municipal d'Esports i de la marca Vila-real, Ciutat de la Salut i de l'Esport. El regidor de l'àrea, Javier Serralvo, i el responsable de l'organització, Manu García, de l'empresa Infinitri Sports, han presentat la prova, que es desenvoluparà a l'entorn del Millars amb més de 250 inscrits. Aquesta xifra suposa un increment de participació del 12% respecte a l'any anterior.

El Triatló Sprint SME arrancarà a les 9.00 hores a la zona del pantanet de Santa Quitèria, on es desenvoluparan els primers 750 metres de la prova de natació, als quals seguiran 20 quilòmetres amb bicicleta i altres 5 quilòmetres de carrera. "Un dels principals atractius d'aquest triatló, sens dubte, és l'escenari en el qual es desenvolupa, aprofitant un entorn natural únic com és el paratge del Termet de la Mare de Déu de Gràcia", valora Serralvo, que destaca la possibilitat de "conjugar la pràctica esportiva amb un espai natural de gran valor". Per part seua, el responsable de l'organització incideix en el creixement experimentat per la prova en els seus cinc anys de trajectòria. "Complir cinc anys vol dir que el triatló es consolida, però si a més tenim un increment de participants del 12% significa que continua creixent i atraient atletes no solament de la província o la Comunitat, sinó de diferents punts d'Espanya", assenyala García.

Tant el responsable de l'organització com Serralvo han volgut demanar disculpes als veïns per les molèsties que puga ocasionar el circuit. El Triatló Sprint SME completa un calendari esportiu setmanal particularment aquàtic, amb la celebració del trofeu Rosquilleta del Club Natació Vila-real, dimarts, i l'Aquatló escolar (Club Triatló) i 24 hores de natació (Club Natació Vila-real), dissabte.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del 5é Triatló Sprint SME
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es