Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

L'Auditori Músic Rafael Beltrán serà 100% accessible amb la instal·lació d'una plataforma elevadora d'accés a l'escenari

dissabte, 27 de juliol de 2019

L'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner escometrà en els pròxims dies les obres per a la completa accessibilitat i adaptació del recinte cultural a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d'un elevador vertical d'accés a l'escenari. El projecte, gestionat per la Regidoria de Territori, compta amb un pressupost de 14.078 euros, IVA inclòs.

"L'Auditori Municipal és el principal recinte cultural de la ciutat i, lamentablement, les seues condicions d'accessibilitat deixaven molt a desitjar. Aquest equip de govern sempre s'ha caracteritzat per una sensibilitat especial cap a l'adaptació dels espais públics i, amb aquest objectiu, després d'estudiar diferents opcions, instal·larem aquesta plataforma elevadora, que facilitarà l'accés a l'escenari per a les persones majors o amb mobilitat reduïda", assenyala el regidor de l'àrea, Emilio M. Obiol. L'elecció d'aquest sistema d'accessibilitat arriba després de desestimar els tècnics la instal·lació de les habituals rampes, ja que perquè el pendent d'aquestes rampes fora assumible i reglamentari, requeria l'eliminació de les cinc primeres files de butaques de l'Auditori, de manera que es reduiria notablement l'aforament del recinte. "Amb la instal·lació d'aquesta plataforma elevadora, per fi l'Auditori Municipal estarà completament adaptat i serà accessible per a les persones amb dificultats de mobilitat, i avançarem notablement en seguretat, accessibilitat i inclusió, a més de donar compliment a la normativa", agrega.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es