Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística remet els diplomes acreditatius a les 22 parelles de voluntaris i aprenents del Voluntariat pel valencià de 2019

tornar Imprimir

dilluns, 29 de juliol de 2019

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Normalització Lingüística remet els diplomes acreditatius a les 22 parelles de voluntaris i aprenents del Voluntariat pel valencià de 2019

El programa Voluntariat pel valencià, impulsat per la Regidoria de Normalització Lingüística en col·laboració amb Escola Valenciana i l'Associació Cultural Socarrats, ha remés els diplomes de l'edició de 2019 a les 22 parelles lingüístiques formades en aquesta campanya. La regidora de l'àrea, Noelia Samblás, els agraeix la participació en el programa i les anima a seguir en contacte i parlant valencià. 

"Com que el final de l'edició actual ha coincidit amb les eleccions municipals i la constitució d'una nova corporació a l'Ajuntament de Vila-real, no hem pogut organitzar un acte de cloenda", explica la regidora en la carta enviada juntament amb els diplomes. "De tota manera, esperem que hàgeu gaudit de l'experiència de conversar en valencià durant almenys les deu setmanes recomanades pel programa del Voluntariat i de la visita al Trinquet Municipal que vam realitzar en l'equador d'aquesta campanya", afegeix.

En aquesta edició han sigut 20 les parelles lingüístiques formades de manera presencial i dues més, a través de plataformes virtuals com ara Skype, Hangouts o WhatsApp. A totes elles, la Regidoria els ha fet arribar el diploma acreditatiu i les anima a seguir participant en pròximes edicions. "Algunes de les parelles lingüístiques d'aquesta campanya ja es coneixien i han continuat juntes; d'altres, han repetit l'experiència amb una parella nova i altres s'han estrenat bé com a aprenentes, bé com a voluntàries. En qualsevol dels casos, el Voluntariat pel valencià s'ha demostrat una iniciativa enriquidora com a element de convivència, aprenentatge i socialització en valencià, eines fonamentals per a la completa normalització de la nostra llengua per les quals, atesa la resposta del programa, seguirem treballant en pròximes edicions", conclou Samblás.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es