Inici -> Àrees -> Innovació -> Notícies d'innovació

La convocatòria per als Premis Globalis 2019 romandrà oberta fins al 13 d'octubre

tornar Imprimir

dimarts, 30 de juliol de 2019

Sala de premsa, Innovació

La convocatòria per als Premis Globalis 2019 romandrà oberta fins al 13 d'octubre

La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la sisena edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores. Els guardons pretenen valorar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors que mostren exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

Com a novetat, en aquesta edició es lliurarà un primer premi valorat en 1.500 € i un accèssit de 500 € a empreses que aposten per la innovació i s'atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa, és a dir, aquelles empreses o empresaris individuals que hagen iniciat l'activitat econòmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2012 en territori nacional. Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el guardó Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació. També es lliurarà el Premi Trajectòria en reconeixement a l'empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectòria i creixement.

En els Premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya. El termini de presentació de candidatures finalitza el 13 d'octubre a les 23.59 hores, encara que podrà prorrogar-se un màxim d'un mes si l'organització ho considera. Els projectes guanyadors es coneixeran el 8 de novembre de 2019 en el lliurament de premis.

Les persones interessades que s'animen a participar-hi podran realitzar la preinscripció a través d'un formulari en línia en el web de Fundació Globalis, www.fundacionglobalis.org, en el qual també es troben les bases de la convocatòria i el formulari complet de participació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es