Inici

Serralvo defén la gestió municipal de la contribució, que manté els rebuts congelats des de 2011

tornar Imprimir

divendres, 2 d'agost de 2019

Sala de premsa

Javier Serralvo defén la gestió de l'IBI

Serralvo defén la gestió municipal de la contribució, que manté els rebuts congelats des de 2011

El portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, ha lamentat la demagògia de l'oposició municipal, davant l'anunci de l'equip de govern d'estudiar una possible actualització de l'IBI, després de vuit anys congelat. Serralvo recorda que en l'actualitat el rebut de la contribució està al mateix nivell de 2011 i que, al contrari de les mentides de l'oposició, no només no s'ha apujat tres vegades sinó que fins i tot es va arribar a abaixar. 

"Després de la sagnia del PP, que va apujar la contribució a tots els vila-realencs de l'ordre d'un 20% anual, nosaltres vam ser l'equip de govern que, per primera vegada en la història, va aprovar una baixada de la contribució històrica l'any 2014, que, més tard, llastrats per les sentències, empastres i contingències urbanístiques del PP, vam haver de compensar tornant als valors de 2011, que no han augmentat en aquests vuit anys", recorda el portaveu municipal. 

"Ara", incideix, "si s'està valorant la possibilitat d'actualitzar l'IBI, és novament a causa de la situació econòmica motivada per l'herència del Partit Popular, amb més de 44 milions d'euros pagats ja en sentències i contingències urbanístiques, factures als calaixos dels governs del PP i el préstec de 20 milions subscrit pels populars el 2009, del qual s'han pagat ja 10 milions més els interessos". "Cada any, disposem de sis milions menys dels que tenia el PP per a gestionar la ciutat. Tant el Partit Popular com Ciutadans i Compromís ho saben perfectament i, en lloc de cooperar i ajudar la ciutat a eixir endavant, prefereixen la demagògia i faltar a la veritat. El que no podem consentir és que Vila-real estiga parada i dedicar-nos només a pagar els empastres dels altres, com ells voldrien. Vila-real no deixarà d'avançar", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es