Inici -> Àrees -> Innovació -> Notícies d'innovació

El Fòrum Nacional d'Innovació de Globalis porta a Vila-real al CEO de Pinchaaqui.es, Víctor Rodríguez, amb una de les conferències de major impacte en la trobada professional de transformació digital DES19 Madrid

tornar Imprimir

divendres, 9 d'agost de 2019

Sala de premsa, Innovació

El Fòrum Nacional d'Innovació de Globalis porta a Vila-real al CEO de Pinchaaqui.es, Víctor Rodríguez, amb una de les conferències de major impacte en la trobada professional de transformació digital DES19 Madrid

L'emprenedor i fundador de Pinchaaqui.es, Víctor Rodríguez, impartirà una conferència interactiva amb el títol «Omnichannel, esborrem les fronteres entre l'on i l'off», en el Fòrum Nacional de la Innovació que organitza la Fundació Globalis el 26 de setembre. El CEO d'aquesta empresa situada a Vila-real explicarà com és possible oferir a la clientela una experiència omnicanal mitjançant la integració de la tecnologia en el punt de venda, «en un món cada vegada més connectat, en el qual els consumidors interactuen amb les marques a través de diferents canals i dispositius, en qualsevol moment i lloc».

Víctor Rodríguez és expert en màrqueting digital. Va començar aquesta etapa de la mà d'idealista.com i el 2010 va començar el projecte Pinchaaqui.es a la localitat de Vila-real. A més, és professor associat a l'ESIC Business & Marketing School des de l'any 2015. Segons Rodríguez, «un dels reptes del sector del màrqueting intel·ligent és entendre què funciona i com arribar al client en cada punt de contacte o com comunicar-se amb ell de forma efectiva i sense ser intrusius».

Rodríguez oferirà aquesta ponència el 26 de setembre de 2019 al Teatre Els XIII, en el VII Fòrum Nacional d'Innovació que enguany està dedicat al big data i a la intel·ligència artificial. La cita pretén donar continuïtat als fòrums dedicats a la innovació que la Fundació Globalis impulsa anualment amb la col·laboració de diferents entitats com l'Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat, la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Vila-real i la Xarxa Innpulso. Enguany, el fòrum pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur amb l'objectiu de presentar diversos camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professionals siguen capaços d'avançar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d'activitat, de la mida de l'organització, la formació o l'experiència professional. 

L'entrada al Fòrum Nacional d'Innovació serà lliure fins a completar-ne la capacitat. La inscripció prèvia es farà a través del web de la Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.

Galeria multimèdia

Imatges

Víctor Rodríguez, CEO de Pinchaaqui.es
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es