Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Participació Ciutadana concedeix les ajudes a les associacions de veïns, amb 33.930 euros per a 2019

dilluns, 19 d'agost de 2019

La Regidoria de Participació Ciutadana ha resolt ja la concessió de les ajudes a les associacions de veïns de la ciutat, que ingressaran aquesta mateixa setmana el 80% de les subvencions sol·licitades. En total, les entitats veïnals rebran enguany un total de 33.930 euros per a poder portar endavant les seues activitats. Dels quals, s'abonaran ara 27.770 euros i, la resta, a la justificació de les activitats. 

"Les associacions de veïns són una part fonamental de l'entramat social de Vila-real. Representen els nostres barris, la nostra ànima de poble en la dicotomia poble-ciutat que ens fa únics i que volem continuar potenciant. Són, en definitiva, la veu dels veïns i veïnes en molts aspectes de la vida quotidiana. Per això, des de l'Ajuntament, tenim l'obligació d'afavorir que puguen portar endavant la seua activitat social, de reivindicació i de participació ciutadana de la millor manera possible, ja siga a través d'aquestes subvencions anuals o d'un altre tipus de suport que hem anat articulant al llarg d'aquests anys", valora la regidora de Participació Ciutadana, Miriam Caravaca. 

En concret, les associacions a les quals s'han concedit les subvencions d'aquest 2019 són El Progrés, El Pilar, Sant Ferran, Cervantes, Nou Crist del Calvari, Barri de la Soledat, Barri del Roser, Sagrat Cor de Jesús, La Sénia i l'Hospital. Les quantitats assignades a cadascuna d'elles es destinarà a finançar tot tipus de programes, des d'activitats lúdiques a informatització, assistència i atenció al veí, tallers, activitats esportives, excursions o festes en els diferents barris.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es