Inici -> Àrees -> Innovació -> Notícies d'innovació

El coronel Ángel Gómez clausurarà el Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis amb l'aplicació de la intel·ligència militar a l'empresa

tornar Imprimir

divendres, 23 d'agost de 2019

Sala de premsa, Innovació

El coronel Ángel Gómez clausurarà el Fòrum Nacional d'Innovació de la Fundació Globalis amb l'aplicació de la intel·ligència militar a l'empresa

El coronel de l'Exèrcit de l'Aire, Ángel Gómez, clausurarà el Fòrum Nacional de Globalis amb una conferència sobre «Soluciones metodológicas de la inteligencia militar aplicadas a la empresa». 

Segons ha indicat el coronel, «la intel·ligència militar, les seues fases, disciplines i subdisciplines poden aplicar-se al sector empresarial si s'estableixen analogies entre aquests dos mons que s'interconnecten entre ells i aconseguir establir i desenvolupar sinergies». D'aquesta manera, l'expert en intel·ligència militar considera que «si apliquem l'agudesa militar al camp de l'empresa s'aconsegueixen millors resultats i un augment de la competitivitat econòmica» i així ho donarà a conéixer en una conferència a Vila-real el 26 de setembre.

Ángel Gómez González està considerat un expert en intel·ligència, amb formació superior en intel·ligència militar i àmplia experiència en operacions. Ha desplegat en set ocasions en operacions (cinc d'elles en llocs específics d'intel·ligència) a Bòsnia, Kosovo, Líban, Afganistan i l'Iraq. Ha sigut professor associat en aquestes matèries a l'Escola de Guerra (Madrid) i en la NATO School (Alemanya). Ha participat en la redacció de diverses publicacions doctrinals i de procediments sobre intel·ligència i vigilància i ha publicat alguns articles sobre la matèria (UNED, IGADI i revistes de l'àmbit militar). Actualment, és el cap del Regiment d'Intel·ligència. Ha rebut alguns reconeixements, entre els quals destaca la medalla de l'OTAN per serveis meritoris.

La ponència «Soluciones metodológicas de la inteligencia militar y su aplicación a la inteligencia económica y competitiva» el 26 de setembre de 2019 al teatre Els XIII clausurarà el VII Fòrum Nacional d'Innovació que enguany està dedicat al big data i a la intel·ligència artificial.

La cita pretén donar continuïtat als fòrums dedicats a la innovació que la Fundació Globalis impulsa anualment amb la col·laboració de diferents entitats com l'Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat, la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Vila-real i la xarxa Innpulso.

Aquest any, el fòrum pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur amb l'objectiu de presentar diversos camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professionals siguen capaços d'avançar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d'activitat, del volum de l'organització, la formació o l'experiència professional. L'entrada al Fòrum Nacional d'Innovació serà lliure fins a completar l'aforament, la inscripció prèvia es farà a través del web de la Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.

Galeria multimèdia

Imatges

Coronel Angel Gómez
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es