Inici

Un dispositiu especial de 50 agents permanents vetlarÓ per la seguretat durant les festes de la Mare de DÚu de GrÓcia

tornar Imprimir

divendres, 23 d'agost de 2019

Sala de premsa, Policia Local, Seguretat ciutadana, Ajuntament

Junta Local de Seguretat, setembre 2019

Un dispositiu especial de 50 agents permanents vetlarÓ per la seguretat durant les festes de la Mare de DÚu de GrÓcia

Un dispositiu especial, format per la Policia Local, Policia Nacional i Policia Auton˛mica juntament amb altres cossos com la GuÓrdia Civil i Protecciˇ Civil, garantirÓ la seguretat durant totes les festes de la Mare de DÚu de GrÓcia, que arranquen el divendres 30 d'agost. La Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch, i la subdelegada del Govern, Soledad Ten, ha perfilat els ˙ltims detalls del dispositiu, que comptarÓ amb 50 agents de manera permanent per a vetlar per la seguretat en els festejos, de manera particular en els esdeveniments multitudinaris.

"La dicotomia poble-ciutat que ens fa ˙nics porta al fet que les nostres festes tinguen tambÚ un carÓcter especial, de manera que, alhora que mantenim actes tradicionals mÚs nostres, de poble, tambÚ es viuen aquests dies altres activitats mÚs lligades al nostre carÓcter de ciutat, ja consolidada en els quasi 51.000 habitants amb quŔ compta hui dia Vila-real", valora Benlloch, qui cita esdeveniments multitudinaris com els concerts, amb 10.000 persones previstes en l'actuaciˇ de Fangoria, o el tombet de bou, on s'esperen unes 2.000 persones. El partit entre el Villarreal CF i el Reial Madrid, l'1 de setembre, Ús un altre dels esdeveniments que major reforš de seguretat reclamen, amb els dispositius habituals del futbol. I enguany, a mÚs, la instalĚlaciˇ de la Fira Gastron˛mica al llarg de 1.500 metres a l'avinguda de la MurÓ, s'incorpora als espais de major atenciˇ en matŔria de seguretat. 

"Per a garantir la seguretat i la normalitat en les festes, tots els cossos de seguretat treballen de manera coordinada. Podem estar orgullosos del treball conjunt dels nostres cossos policials i tambÚ de Protecciˇ Civil de Vila-real, que converteixen les nostres festes en un exemple de convivŔncia durant uns dies en quŔ, entre els ve´ns de la ciutat i les persones que ens visiten, tenim una poblaciˇ d'impacte d'unes 75.000 persones. Amb aquesta quantitat de gent, Ús l˛gic que hi haja distorsions, per˛ treballem tots perquŔ puguen celebrar-se les festes amb la mÓxima seguretat", agrega.

En la mateixa lÝnia, la subdelegada del Govern destaca el reforš, enguany, del dispositiu, grÓcies a la incorporaciˇ de nous agents del Cos Nacional de Policia. Als serveis de la Policia Nacional, se sumaran la policia de la Generalitat adscrita i la GuÓrdia Civil, en un dispositiu que s'inscriu en el nivell 4 d'alerta de seguretat i que inclourÓ controls d'alcoholŔmia tant dins de la ciutat com pels voltants. 

En matŔria de seguretat, destaca tambÚ el treball del Punt Violeta, impulsat pel Grup de Dones de Vila-real i Afym. "La lluita contra la violŔncia masclista Ús una de les nostres principals preocupacions, tambÚ durant les festes. A Vila-real hem sigut pioners en la creaciˇ d'aquest Punt Violeta, on qualsevol dona que puga sentir-se agredida de qualsevol forma per alg˙ pot acudir a la recerca d'ajuda i assessorament", conclou Benlloch, qui ha volgut agrair el treball d'entitats com el Grup de Dones i l'Associaciˇ Andrea Carballo en la lluita contra la violŔncia masclista a la ciutat.

Galeria multimèdia

Imatges

Alcalde i subdelegada informen de la Junta Local de Seguretat
Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es