Inici -> └rees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de DÚu de GrÓcia

La presentaciˇ del programa ix per primera vegada al carrer i es trasllada dimarts a la Penya Morapio, en homenatge al 40Ú aniversari de la Comissiˇ de Penyes

dissabte, 24 d'agost de 2019

Les festes de la Mare de DÚu de GrÓcia s'apropen. En poc menys d'una setmana, la Moreneta tornarÓ de l'ermita a la ciutat per a retre-li deu dies de festa, amb un programa que s'aprovarÓ dilluns en el Consell Rector de Festes i que es donarÓ a conÚixer dimarts (13.00 hores), en la tradicional presentaciˇ del llibret que, enguany, tindrÓ un format especial. Amb l'objectiu d'obrir mÚs a la societat aquest acte i apropar-lo a la ciutadania, la presentaciˇ del programa es trasllada per primera vegada al carrer, en concret al casal de la Penya Morapio, al n˙mero 37 del carrer de la Vilavella.

"Enguany estem commemorant el 40Ú aniversari de la Comissiˇ de Penyes de Vila-real, autŔntic motor i Ónima de la festa. Per aix˛ volem fer-les encara mÚs protagonistes de les nostres festes, traslladant al casal d'una de les penyes pioneres la presentaciˇ oficial del programa, en una iniciativa que volem incorporar tambÚ en pr˛ximes festes per tal d'obrir aquest acte a la societat i implicar entitats de tot tipus. Si el programa, com diem sempre, Ús una exposiciˇ de tot el que som i fem les entitats, clubs, penyes i associacions, traslladar la presentaciˇ a aquests espais Ús tambÚ una manera de reconÚixer la importÓncia de la societat en les nostres festes", explica el regidor de Festes, Diego A. Vila. El trasllat de la presentaciˇ -que fins ara se celebrava a la sala de plens de l'Ajuntament- s'ha decidit de manera coordinada i consensuada entre la Junta de Festes i la Comissiˇ de Penyes, tenint en compte criteris d'idone´tat de l'espai i representativitat de la penya. 

"La Morapio Ús una de les penyes fundadores, el 1979, de la Comissiˇ, que Ús prÓcticament el mateix que dir de la festa a Vila-real. Amb aquest acte volem retre homenatge a tots aquells grups d'amics que, de manera pionera, van comenšar a assentar, a finals dels anys 70, les bases del que hui sˇn les penyes i les festes de Vila-real", agrega Vila. La commemoraciˇ del 40Ú aniversari de la Comissiˇ de Penyes es veurÓ reflectit tambÚ en altres actes de les festes, com la creaciˇ de la primera Fira Gastron˛mica, que ocuparÓ els 1.500 metres de l'avinguda de la MurÓ amb cinc casetes de restauraciˇ i activitats de manera continuada, o l'exposiciˇ del 40Ú aniversari de les penyes que es podrÓ veure, a partir de dilluns 2 de setembre, a la Casa de la Festa.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es