Inici

Ara Formació programa 12 nous cursos fins a final d'any i reforça l'orientació laboral d'aturats majors de 45 anys

tornar Imprimir

dijous, 29 d'agost de 2019

Sala de premsa, Economia

Ara Formació programa 12 nous cursos fins a final d'any i reforça l'orientació laboral d'aturats majors de 45 anys

El programa Ara Formació que impulsa la Regidoria d'Economia a través de l'Agència de Desenvolupament Local ha programat 12 nous cursos per a la recta final de l'any amb què preveu superar en aquest 2019 la xifra de 302 alumnes registrada el passat 2018. La planificació de cursos d'Ara Formació per als mesos de setembre a desembre inclou una dotzena d'iniciatives formatives amb un total de 162 hores, dirigides a persones en situació de desocupació i també a empreses i comerços locals que volen millorar les seues estratègies de negoci. Durant el primer semestre, Ara Formació va realitzar un total de 13 tallers i cursos en els quals van participar 171 alumnes.

La programació d'aquest segon semestre arrancarà aquest setembre amb dos cursos d'orientació laboral destinats a aturats majors de 45 anys que estiguen en cerca activa d'ocupació, en els quals es treballarà en les opcions en les quals tenen més oportunitats d'èxit. Així, d'una banda, els dies 19 i 20 es desenvoluparà el curs Motivació per a majors de 45 anys, mentre que per als dies 24 i 26 de setembre s'ha programat la formació Oportunitats de negoci per a majors de 45 anys. El dia 23 de setembre es durà a terme una jornada dirigida a empreses, sota el títol Vendre en internet: obligacions legals. 

A l'octubre, els dies 14 i 15, els comerços tenen l'oportunitat de formar-se en la venda en línia amb el curs Vull vendre en xarxes socials, com ho faig?. A més, els dies 22, 23 i 24 s'oferirà un curs pràctic per a empreses en Gestió laboral, alta en Reta i alta en treballadors. 

Al novembre, la programació d'Ara Formació serà especialment intensa, amb cinc cursos i tallers sobre Instagram creatiu, presentacions eficaces, eines de Google per al desenvolupament professional, alfabetització informàtica o com parlar i presentar en públic de forma eficaç. Finalment, la programació es tancarà al desembre amb un curs sobre vídeo màrqueting, del 9 a l'11 de desembre, i un altre de certificat digital per a la inserció sociolaboral els dies 17, 18 i 19 del mateix mes. 

L'any 2018, Ara Formació va programar 24 cursos als quals van acudir un total de 302 alumnes, per la qual cosa el 2019 es preveu superar la xifra donat que en el primer semestre de l'any es van realitzar 13 cursos amb un total de 171 assistents.
Aquests cursos són impartits per la Cambra de Comerç de Castelló i la Diputació de Castelló i es realitzen al Viver d'Empreses de Vila-real, al carrer del Monestir de Poblet. La formació és totalment gratuïta i la inscripció es realitza en línia en cadascun dels cursos de la programació en http://portaltreball.blogspot.com/p/ara-formacio-2.html. Els interessats també es poden dirigir a l'Agència de Desenvolupament Local, situada a l'avinguda de la Murà, 28.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es