Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real encén la metxa a 10 dies de festa en honor a la Mare de Déu de Gràcia 2019

divendres, 30 d'agost de 2019

Obertura de la festa MDG2019

La reina de les festes, Carmen Rubert, i les dames de la cort d'honor, acompanyades de l'alcalde, José Benlloch, han encés la metxa que, amb la tradicional descàrrega de coets, ha anunciat a Vila-real l'arribada de les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2019. Després de la descàrrega de coets i volteig de campanes al jardí de Jaume I, la comitiva oficial s'ha desplaçat a l'avinguda d'Europa, per a tallar la cinta d'una nova edició del Recinte de la Marxa. Un espai festiu al qual enguany se suma, per primera vegada, la Fira Gastronòmica promoguda per la Comissió de Penyes, amb motiu del seu 40é aniversari, amb cinc casetes amb tapes populars i gastronòmiques que estarà situada durant totes les festes en 1.500 metres quadrats de l'avinguda de la Murà. 

Per arribar al recinte de la nova Fira, que s'ha inaugurat també amb el president de la Comissió de Penyes, David García, la comitiva oficial s'ha desplaçat amb el Groguet, el servei d'autobús urbà gratuït, pioner i únic gratuït de les seues característiques a Espanya. La comitiva oficial ha estat formada també pel regidor de Festes, Diego A. Vila, i el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, a més de regidors i regidores de la corporació, precedits per la música de dolçaina i tabal d'El Trull.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració del Recinte de la Marxa MDG2019 Inauguració de la Fira gastronòmica MDG2019 Inauguració de la Fira gastronòmica MDG2019_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es