Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real seu a taula més de 1.700 persones en la festa de la tercera edat i més de 2.000 en el Concurs d'empedrats

dimarts, 3 de setembre de 2019

Vila-real senta a la taula a més de 1.700 persones en la festa de la tercera edat i més de 2.000 en el concurs d'empedrats_3

La festa de la tercera edat que s'ha celebrat amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia ha reunit prop de 1.700 persones que han degustat una paella monumental en el Centre de Congressos, Fires i Trobades. L'acte, organitzat per la Junta de Festes, també ha comptat amb la presència del secretari autonòmic d'Igualtat i Diversitat, Alberto Ibáñez; el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela; així com l'edil de Festes, Diego Vila, i altres membres de la corporació. La reina de les festes, Carmen Rubert, i les dames han ajudat a servir la paella als assistents. La festa ha continuat amb l'actuació de l'orquestra Trébol.

Prèviament a la celebració de la festa de la tercera edat, les autoritats, reina i dames, han participat en la XVII Campanya de sensibilització que l'Associació Acudim ha celebrat a la plaça Major amb una gimcana infantil per a conscienciar sobre la importància d'una ciutat accessible.

La jornada festiva ha comptat a més amb altres actes com la gala de la moda, en la qual establiments de moda i perruqueria de la ciutat han mostrat les últimes tendències per a la nova temporada. L'esdeveniment ha omplit la plaça Major en el marc de les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

Així mateix, en l'apartat gastronòmic, més de 2.000 persones s'han congregat en el Recinte de la Marxa per a participar en el Concurs d'empedrats organitzat per la Comissió de Penyes i la Junta de Festes. Un total de 85 penyes s'havien inscrit per a participar en aquest acte.

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real senta a la taula a més de 1.700 persones en la festa de la tercera edat i més de 2.000 en el concurs d'empedrats_2 Vila-real senta a la taula a més de 1.700 persones en la festa de la tercera edat i més de 2.000 en el concurs d'empedrats_1 Vila-real senta a la taula a més de 1.700 persones en la festa de la tercera edat i més de 2.000 en el concurs d'empedrats

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es