Inici

Vila-real reactiva el dilluns 9 de setembre el servei d'autobús gratuït a l'UJI per als estudiants

tornar Imprimir

dijous, 5 de setembre de 2019

Mobilitat, Sala de premsa

Vila-real reactiva el dilluns 9 de setembre el servei d'autobús gratuït a l'UJI per als estudiants

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat dilluns que ve 9 de setembre, coincidint amb el començament del nou curs escolar. El transport que ofereix l'Ajuntament de Vila-real manté horaris i recorregut respecte a l'anterior campanya per a facilitar el desplaçament dels estudiants universitaris de forma àgil i segura al campus de Riu Sec. Segons les dades facilitades per l'empresa concessionària, una mitjana de 1.422 usuaris al mes van utilitzar aquest transport durant el passat curs.

El servei funciona durant els dies lectius i és gratuït per als estudiants presentant el carnet de l'UJI. Quant a les parades i horaris, l'autobús eixirà de Vila-real a les 7.30 hores i a les 13.30 hores amb parades a l'avinguda de Riu Ebre, av. Francesc Tàrrega, av. Pius XII i estació de tren. Les eixides des de l'Àgora de l'UJI estan programades a les 14.00-14.15 hores i a les 21 hores, amb el mateix recorregut de l'anada. L'Ajuntament ha editat díptics informatius per a repartir entre els usuaris i que d'aquesta manera puguen disposar de tota la informació sobre les característiques del transport.

Aquest servei, que va arrancar de forma experimental el curs 2017-2018, naix de la col·laboració amb la Seu de la Plana de l'UJI i forma part de l'aposta de l'Ajuntament de Vila-real per la mobilitat sostenible. Cal recordar que, a més d'aquest servei de transport al campus universitari, Vila-real compta des de novembre de 2018 amb un autobús urbà gratuït, el bus Groguet, un servei pioner que facilita els desplaçaments per la ciutat. El regidor de Mobilitat, Emilio M.Obiol, ha incidit que l'Ajuntament de Vila-real presta aquest servei "en espera que la Generalitat Valenciana, que és la competent, adjudique la concessió definitiva de la línia de transport públic que garantirà aquest servei".

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real reactiva el dilluns 9 de setembre el servei d'autobús gratuït a l'UJI per als estudiants
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es