Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real dansa a ritme del ball de plaça i degusta un multitudinari tombet de bou

dijous, 5 de setembre de 2019

Ball de plaça a la plaça de la Vila_2

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia han segut de nou a la taula centenars de penyistes per a participar en la Nit de Penyes amb tombet de bou que ha reunit més de 3.000 persones en el Recinte de la Marxa. Un acte organitzat per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes al qual no han faltat la reina de les festes, Carmen Rubert, i les seues dames, i que ha comptat amb l'actuació de l'orquestra Syberia i una festa musical per a tancar la nit.

La cort d'honor també ha sigut protagonista d'un altre dels actes de la jornada: Arrels, la XIII Mostra de cultura i tradicions populars, celebrada a la plaça de la Vila, on s'ha interpretat el ball de plaça, a càrrec dels membres del Grup de Danses el Raval. La reina i dames han participat, acompanyades de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, i el regidor de Festes, Diego Vila, els qui també han dansat a ritme de la música tradicional.

Durant la vesprada, també a la plaça de la Vila, s'ha dut a terme la recollida d'aliments solidaris en benefici de l'ONG Smara d'ajuda al poble sahrauí. Finalment, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, el grup Tabola ha pujat a l'escenari per a interpretar dues obres de teatre valencià com a tancament d'una nova i intensa jornada en les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

Galeria multimèdia

Imatges

Ball de plaça a la plaça de la Vila Ball de plaça a la plaça de la Vila_1 Tombet de bou al Recinte de la Marxa

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es