Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Les festes reten homenatge a les penyes pioneres del 79

dissabte, 7 de setembre de 2019

Dinar del 40é aniversari de la Comissió de Penyes

La Comissió de Penyes ha celebrat el seu 40é aniversari amb un acte de lliurament de distincions a les penyes originàries de 1979, amb les quals va nàixer l'entitat. L'acte s'ha celebrat a la Fira Gastronòmica, i ha comptat amb la participació de reina i dames, a més del regidor de Festes, Diego A. Vila, i el president de la Comissió de Penyes, David García, a més de les penyes pioneres del 79, quan, acabada d'encetar la democràcia, diversos grups d'amics van formar una trentena de penyes que, de la mà de l'exalcalde Batiste Carceller, van atorgar el caràcter popular que tenen les festes hui dia. De les penyes originàries, actualment 12 es mantenen en la Comissió. 

La pujada al campanar, la música de Los Secretos o la VIII Trobada de Gràcies -en homenatge a les 56 dones que porten el nom de la patrona a Vila-real- i la VI Trobada de bessons són altres de les activitats de la penúltima jornada de les festes.

Podeu veure totes les fotos de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament.

Galeria multimèdia

Imatges

Dinar del 40é aniversari de la Comissió de Penyes_2 Dinar del 40é aniversari de la Comissió de Penyes_1 VIII Trobada de Gràcies i VI de bessons_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es