Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

L'Ajuntament facilita una seu a la nova Associaciˇ de Ve´ns del Barri del Roser per a impulsar les seues activitats

dissabte, 14 de setembre de 2019

Inauguraciˇ de la nova seu de l'Associaciˇ de Ve´ns El Roser

L'Associaciˇ de Ve´ns del Barri del Roser ha estrenat seu grÓcies a la colĚlaboraciˇ de l'Ajuntament de Vila-real. Aquesta jove entitat ve´nal, que aquests dies celebra les seues festes anuals, compta amb un espai de reuniˇ al carrer d'Onda. Es tracta d'un baix llogat des de juny passat pel consistori en resposta a la peticiˇ d'aquest colĚlectiu per a disposar d'una seu des de la qual impulsar la seua activitat.

La regidora de Participaciˇ Ciutadana, Miriam Caravaca, ha ressaltat que la nova associaciˇ "naix a partir d'un grup de ve´ns que en els ˙ltims anys s'havien organitzat per a preparar les festes anuals del barri". Encara que inicialment es tractava d'una comissiˇ festes, al juliol de 2018, "es van constituir formalment com a associaciˇ de ve´ns i de fet ja han concorregut a les subvencions de l'Ajuntament per a les entitats ve´nals d'aquest 2019", afig la responsable de Participaciˇ Ciutadana. El consistori els ha concedit una subvenciˇ d'una mica mÚs de 2.000 euros, segons apunta la regidora, i a mÚs assumeix el lloguer de la seu ve´nal des de la qual "esperem que puguen realitzar nombroses activitats per a tots els ve´ns del barri i, en definitiva, fomentar la participaciˇ i que tinguem uns barris actius", remarca Caravaca.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguraciˇ de la nova seu de l'Associaciˇ de Ve´ns El Roser_3 Inauguraciˇ de la nova seu de l'Associaciˇ de Ve´ns El Roser_2 Inauguraciˇ de la nova seu de l'Associaciˇ de Ve´ns El Roser_1
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es