Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La IV Unbroken Race bat rècords amb quasi 800 participants que competiran en un espectacular circuit en el Termet

tornar Imprimir

dimecres, 18 de setembre de 2019

Esports, Sala de premsa

Presentació de la IV Unbroken Race de Vila-real

La IV Unbroken Race bat rècords amb quasi 800 participants que competiran en un espectacular circuit en el Termet

El paratge del Termet de Vila-real acollirà aquest dissabte la quarta edició de la Unbroken Race, una trepidant carrera d'obstacles que s'ha guanyat un lloc privilegiat en el calendari de competicions del Servei Municipal d'Esports. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat l'esdeveniment acompanyat per l'organitzador de la Unbroken Race Vila-real, Óscar Blázquez.

Serralvo ha explicat que la carrera "ja s'ha convertit en un referent" i la prova d'això és que "pràcticament hem duplicat el nombre d'atletes respecte a la primera edició que es va celebrar a Vila-real". Així, segons les dades apuntades pel regidor, s'ha passat de les aproximadament 400 inscripcions de 2016 a les prop de 800 per a l'edició d'aquest dissabte, que ha aconseguit el sostre de participants possible.

En opinió de Serralvo, "la gent té ganes de vindre a Vila-real i de participar en la nostra oferta esportiva però sobretot de gaudir de la meravella que suposa l'entorn del Termet, que converteix aquest esdeveniment en una carrera espectacular". De fet, Óscar Blázquez, organitzador de la Unbroken Race Vila-real constata que l'entorn del Millars i el paratge del Termet de Vila-real "fan que aquesta carrera siga màgica". A més, ha agraït l'esforç del Servei Municipal d'Esports i la Policia Local per a fer possible aquesta cursa.

La Unbroken Race, una de les carreres d'obstacles més exigents i vistoses que existeixen, arrancarà a les nou del matí d'aquest dissabte i els participants hauran de superar un complex circuit d'obstacles i proves per a mesurar la seua capacitat de resistència. En total, es preveu la participació de prop de 800 atletes, que aniran eixint cada 15 minuts en diferents categories.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es