Inici

Obert el segon període de matrícula per a les EOI, del 16 al 20 de setembre

dimecres, 18 de setembre de 2019

EOI Plana Baixa

Del 16 al 20 de setembre estarà obert el procediment de matrícula per a l'alumnat oficial del curs 2019-20 per a totes les escoles oficials d'idiomes (EOI) de la Comunitat. El procediment d'inscripció i matrícula es fa telemàticament a través de la pàgina web de la Conselleria d'Educació i en totes les pàgines web de les EOI es poden trobar els enllaços per a realitzar aquest procediment. El dia 24 de setembre l'alumnat preinscrit rebrà un correu electrònic en què es confirmarà, o no, la plaça i, en cas afirmatiu, podrà matricular-se definitivament del 25 al 30 de setembre. La matrícula es considerarà formalitzada amb el lliurament de la documentació a la Secretaria de l'EOI.

L'Escola Oficial d'Idiomes Plana Baixa ofereix places en els cinc idiomes que imparteix i en els tots els nivells autoritzats a la seu de Vila-real: anglés A2, B1, B2, C1, C2; valencià C1, C2; francés, alemany i italià A2, B1 i B2. I en els idiomes i nivells de les seccions: Borriana, l'Alcora, la Vall d'Uixó, Nules, Onda i Sogorb. El nombre total de places que ofereix l'EOI Plana Baixa en tots els idiomes i nivells és 2.900 places, de les quals en el primer període de matrícula es van ocupar 900, i per a aquest segon període en queden 2.000. L'alumnat pot sol·licitar fins a tres idiomes i pot sol·licitar diferents horaris i centres, EOI o seccions. Com a novetat, enguany a la província de Castelló es podrà sol·licitar qualsevol de les tres EOI, la Plana Baixa (Vila-real), el Maestrat (Vinaròs) i l'EOI de Castelló, en aquells idiomes i nivells que s'imparteixen en aquests centres. I dins de cada EOI la secció on vulguen realitzar els estudis.

L'EOI Plana Baixa, creada el setembre de 2018 pel Decret del Consell 145/2018, inclou les seccions de Vila-real, Borriana, la Vall d'Uixó, Onda, Nules, Sogorb i l'Alcora. Provisionalment, està ubicada al mateix edifici que l'IES Francesc Tàrrega a Vila-real i compta amb cinc idiomes (alemany, anglés, francés, italià i valencià).

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es