Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia una nova campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i sistemes de retenciˇ infantil

diumenge, 29 de setembre de 2019

La Policia Local de Vila-real inicia aquest dilluns una nova campanya de vigilÓncia i control de l'˙s del cinturˇ de seguretat i dels sistemes de retenciˇ infantil (SRI) en els vehicles que circulen per la ciutat. La Unitat de TrÓnsit de la Policia Local s'encarregarÓ de comprovar, fins al diumenge 6, que tots els vehicles circulen amb el corresponent sistema de retenciˇ i reiterarÓ el missatge que el cinturˇ de seguretat redueix a la meitat el risc de mort en cas d'accident.

"El cinturˇ de seguretat i els sistemes de retenciˇ infantil sˇn una asseguranša de vida. Els estudis demostren que l'˙s del cinturˇ redueix un 50% el risc de mort en accident, aixÝ com el risc de lesions. No obstant aix˛, no portar posat el cinturˇ constitueix encara la segona causa d'infracciˇ al volant (11%), per darrere de l'excÚs de velocitat", recorda la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gˇmez.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es