Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch perfila una nova regulació consensuada per a la zona de tasques amb la modificació de les ordenances municipals

tornar Imprimir

dilluns, 30 de setembre de 2019

Sala de premsa, Ajuntament

Benlloch perfila una nova regulació consensuada per a la zona de tasques amb la modificació de les ordenances municipals

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha conegut hui el contingut de l'informe tècnic que servirà de base per a consensuar una nova regulació de l'activitat dels locals de restauració del carrer del Pare Molina, zona coneguda com les tasques, que done resposta a la realitat social i que permeta compatibilitzar l'activitat i la convivència en la zona. 

Benlloch s'ha reunit aquest dilluns amb l'advocat extern contractat per l'Ajuntament per a definir les opcions tècniques i jurídiques que té el consistori amb l'objectiu d'establir una nova regulació consensuada que garantisca la normal convivència entre locals d'oci i veïns de la zona. "Amb aquest estudi ja sobre la taula, he procedit a convocar immediatament la reunió de la mesa tècnica de coordinació formada pels departaments municipals implicats", ha avançat Benlloch, que ha afegit que el pas següent serà planificar una reunió entre els representants legals tant dels veïns com dels locals de restauració amb la representació legal de l'Ajuntament per a "intentar consensuar una proposta des del punt de vista tècnic". Posteriorment, es mantindran trobades directament amb els veïns i amb els propietaris dels establiments d'oci. 

Benlloch ha avançat que aquest informe apunta a la possibilitat d'establir una nova regulació de l'activitat de tardeo en aquesta zona, en horari vespertí; una revisió de la normativa que podria tenir cabuda a través de la modificació de dues ordenances municipals: l'Ordenança de convivència ciutadana i l'Ordenança reguladora de terrasses amb finalitat lucrativa en la via pública desenvolupada per establiments de restauració.

La mesa tècnica de coordinació es reunirà a l'Ajuntament divendres que ve 11 d'octubre a les 12.30 hores amb la participació de tècnics del departament jurídic, Policia Local, Urbanisme, Sancions i Sanitat, així com l'advocat extern especialista contractat per l'Ajuntament. En aquesta trobada, s'analitzarà l'informe i es tancarà una proposta que després es traslladarà als representants legals dels veïns i empresaris a través de l'advocat extern, que actuarà com a interlocutor de l'Ajuntament en les reunions.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es