Inici

Les Jornades Gastronòmiques encenen els fogons de la desena edició i obrin el període d'inscripció per als restauradors

tornar Imprimir

diumenge, 6 d'octubre de 2019

Sala de premsa, Economia

Les Jornades Gastronòmiques encenen els fogons de la desena edició i obrin el període d'inscripció per als restauradors

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… Olla de la Plana celebren enguany la desena edició, consolidades com una de les principals referències gastronòmiques de la ciutat, amb més de 1.200 menús servits l'any passat en els 15 locals participants. Les jornades, que s'articulen al voltant d'un dels plats més tradicionals de la gastronomia local, l'olla de la Plana, se celebraran durant tot el mes de novembre i mantenen obert fins al pròxim 15 d'octubre el període d'inscripció perquè els restaurants interessats a participar-hi puguen inscriure les seues propostes. 

Les Jornades tornaran a comptar en aquesta edició amb el concurs d'olla de la Plana, que serà avaluat pel Jurat professional, i la degustació popular de l'olleta, que sempre congrega un bon nombre de veïns al voltant de la plaça de la Vila. Els menús, que cada restaurador pot confeccionar lliurement, hauran de constar d'almenys dos plats i postres, amb l'olla de la Plana com a plat principal i un preu mínim de 12 euros per menú. A més de la recepta tradicional, també s'accepten innovacions.

Els restaurants interessats poden presentar la sol·licitud abans del 15 d'octubre a l'Agència de Desenvolupament Local (avinguda de la Murà, 28, 1r) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. En la sol·licitud, poden incloure suggeriments d'activitats complementàries de les X Jornades. Tota la informació està disponible en el blog de les Jornades Gastronòmiques i en el Portal del comerciant de Vila-real.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es