Inici -> Ārees -> Educaciķ -> Notícies d'educaciķ

Vila-real millora les infraestructures docents amb dues noves inversions del Consell en el Botānic Calduch i l'IES Tārrega

tornar Imprimir

dimecres, 9 d'octubre de 2019

Sala de premsa, Educaciķ

Vila-real millora les infraestructures docents amb dues noves inversions del Consell en el Botānic Calduch i l'IES Tārrega

La Junta de Govern Local ha aprovat la llicčncia d'obres de dos projectes de millora de centres docents de Vila-real, per valor de 49.251 euros. Els treballs, a cārrec de la Conselleria d'Educaciķ, permetran reparar la coberta del gimnās i altres millores en el colˇlegi Botānic Calduch i la impermeabilitzaciķ de la coberta a la sala de professors de l'IES Francesc Tārrega.

"Es tracta de xicotetes obres, projectes modestos, perō absolutament necessaris per a la bona marxa dels centres i la qualitat de l'educaciķ pública", assenyala el regidor de Territori, qui recorda que aquestes actuacions se sumen a altres projectes de la Generalitat en marxa, com la construcciķ de l'aulari infantil del Carles Sarthou (1,4 milions d'euros) o els projectes del programa Edificant, amb la reparaciķ de les goteres en el colˇlegi José Soriano (212.000 euros). "Una mostra més del compromís d'aquest govern local i de la Generalitat per l'educaciķ a la nostra ciutat", agrega.

Les obres en el colˇlegi Botānic Calduch consistiran en la reparaciķ de la coberta del gimnās, la substituciķ de canonades, calefacciķ i eliminaciķ de jardineres. Per a aixō, es destinaran 32.675 euros en un projecte de dos mesos d'execuciķ. Per part seua, les actuacions a l'institut Francesc Tārrega compten amb un pressupost de 16.576 euros, que es destinaran a la impermeabilitzaciķ de la coberta de la sala de professors. En aquest cas, les obres tindran un termini d'execuciķ d'un mes.

Plaįa Major s/n. 12540 Vila-real (Castellķ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciķ de notificacions: notificaciones@vila-real.es