Inici

L'Escola Municipal de Teatre de Vila-real obri el nou curs amb 78 alumnes i sis grups de totes les edats i nivells

dimecres, 9 d'octubre de 2019

Alumnes de l'Escola Municipal de Teatre

L'Escola Municipal de Teatre (EMT), creada en l'any 2012, ha iniciat aquesta setmana el curs 2019-2020, amb un total de 78 alumnes en els sis grups que s'ofereixen. La regidora de Cultura, Rosario Royo, va acompanyar els alumnes i el director de l'EMT, Sergi Herèdia, en l'inici de les classes.

"Vila-real té una llarga i prolífica tradició en l'àmbit de les arts escèniques i aquesta escola municipal és la millor garantia que el nom de Vila-real seguirà lligat al sector del teatre i la cultura per molts anys més", valora Royo, que destaca també el planter d'actors forjats en l'EMT.

Els 78 alumnes d'aquesta edició es divideixen en sis grups, que van des d'infantil (amb un grup per a xiquets de 6 a 9 anys), juvenil (amb dos grups per a joves de 10 a 15 anys) i adults, per a majors de 16 anys. En aquest últim cas, s'ofereix el primer curs per a aquells que no tenen experiència, un segon any per als ja iniciats i el tercer any, que és un grup de creació, per als qui ja han superat aquests dos primers cursos. Les classes s'imparteixen, en funció dels cursos, de dilluns a divendres a les vesprades.

Galeria multimèdia

Imatges

Alumnes de l'Escola Municipal de Teatre_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es