Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Càtedra de Mediació Policial manté obert fins al 31 d'octubre el termini per a optar al premi al millor treball de fi de grau

divendres, 11 d'octubre de 2019

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real manté obert fins al 31 d'octubre el termini per a optar a la primera edició del premi al millor projecte de final de grau en l'àmbit de la mediació policial. Aquest guardó, valorat en 400 euros, té com a objectiu fomentar la investigació i l'interés dels alumnes universitaris per les noves tècniques de resolució de conflictes i més concretament per la mediació policial, un àmbit en el qual la ciutat de Vila-real és referent a través de la Policia Local i la càtedra universitària impulsada en col·laboració amb l'UJI.

Al premi pot optar qualsevol persona major de 18 anys que haja defensat el treball de fi de grau en la Jaume I durant els anys 2017, 2018 i 2019, en àrees d'investigació relacionades amb la mediació policial. La documentació haurà de remetre's en format PDF abans del 31 d'octubre de 2019, a través de la seu electrònica de la universitat (https://www.uji.es/seu). El Jurat valorarà la rellevància científica del treball; la coherència i la relació amb l'àmbit científic i acadèmic; i el grau d'innovació i originalitat dels treballs presentats.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es