Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

Participaciˇ obri aquest dilluns la recollida de propostes per a la huitena ediciˇ dels Pressupostos Participatius

dissabte, 12 d'octubre de 2019

L'Ajuntament de Vila-real convoca els ve´ns i ve´nes a plantejar les seues propostes per a la ciutat en la huitena ediciˇ dels Pressupostos Participatius. A partir d'aquest pr˛xim dilluns 14 d'octubre i fins al dia 20 estarÓ obert el termini per a plantejar les idees i projectes amb la finalitat que siguen inclosos en els comptes municipals del pr˛xim any 2020.

La Regidoria de Participaciˇ Ciutadana que dirigeix Miriam Caravaca ha tancat ja el calendari que marcarÓ el procÚs participatiu i que, una vegada recollides les propostes, continuarÓ amb una primera selecciˇ tŔcnica d'aquestes. AixÝ, del 21 al 25 d'octubre es realitzarÓ aquesta anÓlisi en la qual "es descartaran els projectes que no siguen viables legalment o econ˛micament i es fusionaran aquelles idees que siguen similars o complementÓries", assenyala la regidora. El pas segŘent serÓ la celebraciˇ d'una jornada per al debat i defensa de les propostes, que s'ha programat el dia 26 d'octubre, i a la qual es convidarÓ les entitats i ciutadans que hagen plantejat projectes perquŔ puguen exposar-los i defensar-los davant la resta de participants.

La regidora de Participaciˇ Ciutadana farÓ extensiva aquesta invitaciˇ als representants del Consell de Xiquets i Xiquetes amb qui tÚ previst reunir-se aquest pr˛xim dilluns. "Volem que els mÚs joves tambÚ s'impliquen en l'elaboraciˇ dels pressupostos municipals i ens aporten la seua visiˇ de futur per a la ciutat", remarca Miriam Caravaca, que aquest dilluns traslladarÓ personalment al Consell de Xiquets i Xiquetes la invitaciˇ perquŔ s'impliquen en el procÚs de Pressupostos Participatius "i que se sumen a la jornada de debat del pr˛xim 26 d'octubre".

Els projectes que resultaran triats en aquesta jornada se sotmetran a una votaciˇ oberta a la ciutadania del 4 al 10 de novembre. Aquesta votaciˇ es realitzarÓ per via telemÓtica i podran participar tots els ve´ns i ve´nes majors de 16 anys. Finalment, el 15 de novembre es farÓ p˙blic el resultat de les propostes que hagen obtingut major nombre de vots i que es tindran en compte de cara a l'elaboraciˇ dels pressupostos municipals de 2020. Finalment, la regidora de Participaciˇ Ciutadana ha animat els ve´ns i ve´nes a involucrar-se en el procÚs dels comptes participatius i ha recordat que "des de l'Ajuntament donem veu a les entitats ve´nals i als ciutadans perquŔ de la seua mÓ podem treballar per a anar millorant la nostra ciutat dia a dia".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es