Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'alcalde i la presidenta de Creu Roja reforcen la col·laboració i aborden el trasllat de l'entitat a la nova seu de la Panderola

tornar Imprimir

dissabte, 12 d'octubre de 2019

Associacions, Sala de premsa, Ajuntament

Reunió de l'alcalde i el regidor de Serveis Socials amb Creu Roja

L'alcalde i la presidenta de Creu Roja reforcen la col·laboració i aborden el trasllat de l'entitat a la nova seu de la Panderola

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mantingut una trobada amb Creu Roja Vila-real que ha servit com a primera presa de contacte amb la nova presidenta de l'entitat, Carmen Galindo, que substitueix a María Arrufat al capdavant de l'assemblea local de l'ONG. La reunió, a la qual ha assistit també el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, s'ha realitzat en la seu que l'entitat encara ocupa al carrer del Calvari, però que en breu abandonarà per a estrenar el nou espai que l'Ajuntament ha cedit a l'edifici de l'antiga Estacioneta de la Panderola.

L'alcalde ha tingut paraules d'agraïment cap a Carmen Galindo, pel seu compromís social en assumir la presidència de Creu Roja Vila-real, i també ha reconegut la labor que durant els últims anys ha realitzat la seua predecessora, María Arrufat. Benlloch, que ha reiterat la voluntat de col·laboració de l'Ajuntament amb l'ONG, ha repassat al costat de les responsables de Creu Roja Vila-real els principals projectes que aquesta duu a terme de la mà del consistori i ha recordat que "Creu Roja és una peça clau en l'aliança social que l'equip de govern manté amb la ciutat per a donar resposta als col·lectius més vulnerables".

Així mateix, en la reunió també s'ha abordat el procés per al trasllat de la seu de Creu Roja a les noves dependències de l'edifici de l'Estacioneta de la Panderola, després de la reforma duta a terme en l'immoble. Tant l'Ajuntament com l'entitat ultimen els tràmits perquè l'entitat puga ocupar en breu les noves instal·lacions, que permetran a Creu Roja comptar amb un espai en millors condicions per a desenvolupar el seu treball.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es