Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El Consell de Xiquets i Xiquetes s'implica en la presentació de propostes per als Pressupostos Participatius

dimarts, 15 d'octubre de 2019

Reunió de la regidora de Participació Ciutadana amb membres del Consell de Xiquets i Xiquetes

El Consell de Xiquets i Xiquetes ha recollit el guant llançat per la Regidoria de Participació Ciutadana per a implicar-se en el procés de Pressupostos Participatius, que ha arrancat aquesta setmana amb l'obertura del termini per a la presentació de propostes. La regidora responsable de l'àrea, Miriam Caravaca, s'ha reunit amb una representació dels alumnes que formen part d'aquest Consell, que han mostrat la seua predisposició a elevar els projectes i idees que consideren necessaris per a la ciutat amb l'objectiu que siguen tinguts en compte per l'equip de govern de cara a l'elaboració dels comptes municipals de 2020.

Caravaca s'ha mostrat satisfeta amb la resposta que ha tingut per part d'aquest òrgan, en el qual estan representats els alumnes dels diferents centres educatius, i ha recordat que "des de l'equip de govern creiem en la participació i estem convençuts que els més joves també tenen molt a dir sobre quins projectes són necessaris perquè Vila-real continue avançant cap a un model de ciutat inclusiva i d'oportunitats".

En la reunió, la regidora ha explicat el calendari per a l'elaboració dels Pressupostos Participatius, que aquesta mateixa setmana ha obert el termini de presentació de propostes, fins al diumenge 20 d'octubre. Després d'una primera selecció de projectes, el 26 d'octubre tindrà lloc la jornada de debat i defensa de les propostes a la qual Caravaca espera que també acudisquen els xiquets i xiquetes que hagen presentat les seues iniciatives, "perquè les puguen explicar i defensar". La presentació de propostes i el seguiment del procés de Pressupostos Participatius es poden realitzar a través de l'enllaç pressupostosparticipatius.vila-real.es.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió de la regidora de Participació Ciutadana amb membres del Consell de Xiquets i Xiquetes _2 Reunió de la regidora de Participació Ciutadana amb membres del Consell de Xiquets i Xiquetes _1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es