Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

La Fira de la Solidaritat i del Voluntariat torna aquest diumenge per a difondre la tasca social d'una vintena d'entitats i ONG

dimecres, 16 d'octubre de 2019

La novena edició de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat convertirà la plaça Major de Vila-real en un punt de trobada per a la cooperació i la inclusió, amb nombroses activitats durant tota la jornada d'aquest pròxim diumenge 20 d'octubre. Al voltant d'una vintena d'entitats socials i ONG han confirmat la seua participació en aquest esdeveniment, impulsat des de la Regidoria de Serveis Socials, que cada any es converteix en un aparador de la solidaritat.

El regidor responsable de l'àrea, Álvaro Escorihuela, que recentment ha sigut elegit president del Fons Valencià per la Solidaritat, destaca el compromís que l'Ajuntament de Vila-real manté amb totes les associacions i col·lectius que treballen per les persones "tant en l'àmbit local com des de la cooperació internacional, perquè som conscients de la necessitat de col·laborar per a aconseguir una societat cada dia més inclusiva". A més, ha subratllat la necessitat d'aquesta mena de trobades per a donar a conéixer el treball d'ONG i associacions i contribuir al fet que vaja creixent la xarxa de voluntariat.

La Fira de la Solidaritat i del Voluntariat s'instal·larà aquest diumenge a la plaça Major a partir de les 10 del matí i durant tota la jornada s'han previst activitats en els diferents estands, on a més es facilitarà informació de les activitats i projectes de cadascuna de les entitats participants. Així, es realitzaran tallers infantils de manualitats i jocs i des de la Regidoria de Serveis Socials s'ha programat l'actuació de PayaSOSospital a les 12.30 hores, mentre que l'animació de la vesprada serà a càrrec de la Glüps Band, a les 18 hores, també a la plaça Major.

De la mà de l'ONG Edc Natura, a les 12 hores tindrà lloc una sessió de taitxí, mentre que Alcer Castalia tindrà instal·lat un punt de salut durant tot el dia per a la presa de tensió i mesurament de glucosa en el seu estand, entre altres activitats programades. Les entitats participants en la novena edició de la fira seran: Acudim, Fundació Vicente Ferrer, Fundació Globalis, Amics de Palanques, Edc Natura-Fundació Omacha, Associació Parkinson de Castelló, Associació Xiquets d'Ucraïna, AFA Castelló, Aspas Castelló, Creu Roja Vila-real, Pintando el camino en rosa-Aspanion, Alcer Castalia, Associació Síndrome de Down, Afervil, Associació Espanyola Contra el Càncer, Avaf, Pankara Ecoglobal, Amor en Acció, Fons Valencià per la Solidaritat, Associació Andrea Carballo Claramonte, Oficina Oapmi-Pangea.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es