Inici

La regidora de Cultura assisteix a l'obertura del curs de l'Escola Municipal de Dansa i felicita la seua directora, Pepa Cases, premiada per l'Institut Valencià de Cultura

dimecres, 16 d'octubre de 2019

La regidora de Cultura, Rosario Royo, junt a la directora de l'EMD, Pepa Cases

La regidora de Cultura, Rosario Royo, ha acompanyat els alumnes de l'Escola Municipal de Dansa i la seua directora, Pepa Cases, en l'inici de les classes del nou curs. Enguany, són 78 els alumnes que assistiran a les classes en un centre creat el 2012 i pioner a la Comunitat Valenciana en la formació en dansa contemporània. En aquest curs, l'EMD de Vila-real té quatre grups d'infantil (de 3 a 14 anys) i tres d'adults (iniciació, avançat i taller coreogràfic).

Royo i l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, han felicitat Pepa Cases, qui aquesta mateixa setmana ha estat guardonada amb el Premi de les Arts Escèniques Valencianes de l'Institut Valencià de Cultura en la modalitat d'espectacle de carrer, amb el muntatge Volat. "Vila-real és un planter d'artistes i companyies que no deixa de donar-nos alegries. És un orgull comptar amb persones com Pepa Cases, amb una gran implicació amb la nostra ciutat, tant a través de la seua companyia professional com l'Escola Municipal de Dansa", assenyala l'alcalde, qui ha felicitat també els altres dos vila-realencs finalistes en els premis de l'IVC, Sonia Alejo i La Furtiva-Scura Produccions.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es