Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

Els Pressupostos Participatius reben 26 propostes i convoquen per al dissabte el f˛rum d'anÓlisi a la BUC

dilluns, 21 d'octubre de 2019

La Biblioteca UniversitÓria del Coneixement (BUC) acollirÓ aquest dissabte 26 d'octubre el F˛rum de Pressupostos Participatius en el qual se sotmetran a anÓlisi i debat les propostes que han sigut recollides durant el termini de presentaciˇ de projectes. En total, el Departament de Participaciˇ Ciutadana ha comptabilitzat 26 solĚlicituds, tramitades per via telemÓtica, a travÚs de l'enllaš especÝfic habilitat per al procÚs de comptes participatius.

La regidora de l'Órea, Miriam Caravaca, detalla que "aquestes idees i projectes seran objecte durant aquests dies de la revisiˇ per part dels tŔcnics municipals, per a descartar aquelles que no siguen viables tŔcnicament o que no siguen competŔncia de l'Ajuntament". Una vegada realitzada aquesta selecciˇ, les propostes resultants s'elevaran al F˛rum de Pressupostos Participatius del dissabte.

La jornada arrancarÓ a les 9.30 hores i estaran convidats a participar els ve´ns i ve´nes les peticions de les quals hagen resultat seleccionades, a mÚs d'associacions de ve´ns, Consell de Xiquets i Xiquetes, i ciutadania en general. "╔s un f˛rum obert amb el qual volem promoure la mÓxima implicaciˇ possible dels ve´ns i ve´nes de Vila-real", ha reiterat la regidora, qui ha incidit en quŔ "ens agradaria que els ciutadans o entitats que han presentat idees, participaren en aquesta jornada per a exposar-les i defensar-les".

Del f˛rum que tindrÓ lloc aquest dissabte eixiran els projectes que finalment se sotmetran a la votaciˇ de tota la ciutadania. Aquesta votaciˇ es realitzarÓ de manera telemÓtica del 4 al 10 de novembre, i servirÓ per a establir el rÓnquing de solĚlicituds amb major demanda social, que es coneixerÓ el 15 de novembre, perquŔ aixÝ l'equip de govern puga tenir-les en compte de cara a l'elaboraciˇ del pressupost municipal de 2020.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es