Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch reivindica el paper dels ajuntaments en el sistema de la innovaciˇ durant el Consell ValenciÓ de la Innovaciˇ

tornar Imprimir

dilluns, 21 d'octubre de 2019

Sala de premsa, Ajuntament, Innovaciˇ

Benlloch assisteix al Consell ValenciÓ de la Innovaciˇ

Benlloch reivindica el paper dels ajuntaments en el sistema de la innovaciˇ durant el Consell ValenciÓ de la Innovaciˇ

L'alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch, ha participat aquest matÝ, com a president dels municipis inclosos en la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaciˇ, en el Consell ValenciÓ de la Innovaciˇ celebrat a Alacant. Benlloch ha reivindicat davant els membres del Consell el paper de l'Administraciˇ local en el sistema valenciÓ de la innovaciˇ. El Consell, que ha comptat amb la participaciˇ del president de la Generalitat, Ximo Puig, ha aprovat el projecte de pressupost de 2020, que passarÓ de 24 a 48 milions d'euros.

"Els ajuntaments, que som les administracions mÚs pr˛ximes al ciutadÓ, exercim un paper clau en l'impuls a la innovaciˇ i en l'enfortiment de l'ecosistema innovador del territori. La capacitat innovadora de les nostres universitats, empreses i entitats de tota mena Ús enorme, per˛ hem de ser capašos, des de les administracions locals, de canalitzar tot aquest potencial per a afavorir que puga desenvolupar-se", assenyala Benlloch, qui ha defensat tambÚ el paper de les empreses p˙bliques en aquest objectiu i ha advocat per la necessitat d'adaptar l'Administraciˇ a un entorn canviant i competitiu, que requereix de "respostes Ógils a problemes nous i cada vegada amb una major immediatesa". 

Benlloch ha participat en el Consell ValenciÓ de la Innovaciˇ en la seua qualitat de president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaciˇ, cÓrrec que exerceix des de l'any 2017. A mÚs, Vila-real forma part des de 2011 de la Xarxa Innpulso de Ciutats de la Innovaciˇ, desprÚs de convertir-se en la primera poblaciˇ de la provÝncia a obtindre aquesta distinciˇ, revalidada l'any 2015.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es