Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'Escola Municipal d'Igualtat trasllada les xarrades a la UNED per a reforçar l'abast i projecció del programa

tornar Imprimir

dilluns, 28 d'octubre de 2019

Igualtat, Sala de premsa

L'Escola Municipal d'Igualtat trasllada les xarrades a la UNED per a reforçar l'abast i projecció del programa

L'Escola Municipal d'Igualtat, nascuda el 2018, trasllada les xarrades de la seua programació a la sala d'actes de la UNED, amb l'objectiu de reforçar la projecció i l'abast del programa de ponents. La col·laboració amb la UNED permetrà incrementar també l'aforament de les sessions de l'Escola d'Igualtat, que ja va traslladar la segona edició a la Casa dels Mundina per la seua capacitat per a 100 persones.

"Els objectius de l'escola són analitzar la realitat social amb una mirada igualitària, participar en el desenvolupament d'una societat igual per a homes i dones i sense violència i reivindicar el bon tracte enfront del maltractament. Com que hem pogut aconseguir que vinguen ponents rellevants i la UNED també està treballant en la mateixa línia, ens ha proposat que les xarrades s'impartisquen a la seua seu, per tal que molta més gent puga gaudir-ne. Oferiment que recollim amb molta il·lusió i que ens permetrà seguir reforçant i consolidant el projecte, amb el suport ara d'una institució com la UNED", assenyala la regidora d'Igualtat, Rosario Royo.

El canvi d'ubicació es farà efectiu aquest mateix dimecres, amb la xarrada que impartirà Yolanda Domínguez "Estereotips de gènere als mitjans de comunicació. Llenguatge sexista a les imatges". La sessió començarà a les 18.00 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es